Üsküdar Kaymakamımız Murat Sefa DEMİRYÜREK, 2 Ocak 2018 Salı günü, Üsküdar İlçe Millî Eğitim Müdürü Sinan AYDIN ve İlçe Millî Eğitim Şube Md. Hüseyin TÜRKMEN ile birlikte, KALEM VAKFI OKULLARI Genel Müdürlüğü ve B. Çamlıca Yerleşkemizi ziyaret ettiler.

Bundan önce İzmir'in Urla ilçesinde görev yapan ve geçen Ağustos ayında ilçemize tayin olan DEMİRYÜREK, Genel Müdürümüz Ömer UTKAN ve idarecilerimiz ile bir süre sohbet ederek, eğitim hizmetindeki kalitesini önceden de duyduğunu belirttiği kurumumuz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler aldıktan sonra, başarılarımızın devamı dileklerini ifade ederek, ileride yeniden ziyarete gelmek üzere ayrıldılar.

Teşrifleriyle mutlu olduğumuz yeni kaymakamımız Murat Sefa DEMİRYÜREK'e KALEM VAKFI Ailesi olarak, bizler de, önceki görev yerlerinde olduğu gibi, tarihî dokusu ve doğal güzellikleriyle İstanbul'un incisi ve bir eğitim-kültür-sanat merkezi olan Üsküdar ilçemizdeki hizmetlerinde de üstün muvaffakiyetler diliyoruz.

Fotoğraf albümü için tıklayınız.