KALEM VAKFI OKULLARI olarak, 17.yılımızı ve bir eğitim-öğretim dönemimizi daha tamamladık. 11 Haziran 2017 Pazar günü, Geleneksel “Karne Şenliğimizi” gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizle bir yıl boyunca yine, disiplinli ve titiz bir şekilde, hafta sonları da dâhil olmak üzere; çalıştık, çabaladık. Hem eğlendik hem öğrendik ve koca bir yılın nasıl geçtiğini yine anlayamadık.

“Son gün, son saat, son dakikaya kadar” Ders Yapan Tek Eğitim Kurumu

Her yıl ve her dönem, “Son gün, son saat, son dakikaya kadar” ders yapan tek eğitim kurumu olan KALEM VAKFI OKULLARI’na bağlı kurumlar; Özel Çamlıca KALEMLİK Anaokulu, KALEM İlkokulu – Ortaokulu ve KALEM Anadolu Lisesi’nde, bir kez daha aynı hassasiyetle sene sonuna eriştik. Böylece karnelerimizi, her sene olduğu gibi, Karne Şenliği ile almayı hakettik.

Bildiğiniz gibi KALEM’de, “Zaman Bilinci” hassasiyeti gereği, karneler “Cuma günü” değil; “en son saate kadar” eğitim yapılabilmesi, öğrencilerin en son ders gününde bile çalışıp notunu yükseltebilmeleri için, okullar kapandıktan sonra verilmektedir.

İşte bu sebeple, bu sene de, en son ders günün en son saatine kadar, öğrenci mevcudumuzun tamamına yakın katılımı ile derslerimiz devam etmiş ve karneler, 11 Haziran Pazar günü Çamlıca Yerleşkemiz bahçesinde yaptığımız öğrencilerin oyun parkurlarında arkadaşlarıyla eğlenerek hoşça vakit geçirdiği şenliğimizde takdim edilmiştir.

Eğitimdeki zaman israfının önüne geçmek maksadıyla yaptığımız bu uygulamaya hassasiyet gösteren ve destek veren velilerimize ve öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Karne Şenliği'mizden görüntüler için tıklayınız...