Kalem Vakfı Yayınları olarak, bu yıl, Üsküdar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 4. Üsküdar Kitap Fuarı'nda kitap dostlarıyla buluştuk. Öğretmenlerimizin müellifi olduğu eserlerimizi, fuara gelen ziyaretçiler ile paylaştık. Standımızı kitap dostlarının yanı sıra, TBMM Başkanı Sn. İsmail KAHRAMAN, Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi TÜRKMEN, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sn. Halit HIZIR; ayrıca bazı bürokratlar, akademisyenler, öğretmen ve kıymetli yazarlar da teşrif etti.

9 gün boyunca küçük-büyük bir çok kitap dostu ile tanıştık. "Dünya kadar kitap"ların yanına, "bu dünyadan fazlasını" da getirdik. Bu getirdiklerimizi de kitap dostları ile paylaştık, memnun ve çok mutlu olduk.

Fuar boyunca standımızı ziyaret eden kitap dostlarına çok teşekkür ediyor, en kısa sürede yeniden buluşmayı arzu ediyoruz.

Fuara ev sahipliği yapan Üsküdar Belediyesi'ne, Sayın Belediye Başkanından, standımızın güzelleşmesine bir vida ile dahi destek olan değerli personel ve hizmet çalışanlarına, organizasyonu üstlenen İlke Ajans'a teşekkür ediyoruz.

Fuardan kareler ile başbaşa bırakıyoruz. | Fotoğraf albümü

Kalem Vakfı Yayınları