Hello, Kalem Family!
As we approach the end of the year, we continue our activities and competitions with our lessons without losing speed.This time, the "Spelling Bee" competition, held between Kalem Elementary School Grade 3 students in the scope of "English Education in Kalem" was held in our conference hall on Thursday, May 31st. Korkut Ata-3 class student Duha Ekrem Sungur became the winner in the Spelling Bee competition which our students followed with interest and participated.
Mihriban Demircan, Director of Primary School, and class teachers presented the attendance certificate to all students.
We congratulate our students who participated in the competition and thank all our teachers.

Merhaba Kalem Ailesi!
Sene sonu yaklaşırken, derslerimizle birlikte etkinlik ve yarışmalarımıza da “hız kesmeden” devam ediyoruz. Bu kez, "Kalem'de İngilizce Eğitimi" kapsamında Kalem İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen “Spelling Bee” yarışması, 31 Mayıs Perşembe günü kurumumuz konferans salonunda yapıldı. Öğrencilerimizin ilgi ile takip edip katılım gösterdiği yarışmada Korkut Ata-3 sınıfı öğrencimiz Duha Ekrem Sungur birinci oldu.
Ödülünü, İlkokul Müdürü Mihriban Demircan ve bütün öğrencilere de katılım sertifikalarını sınıf öğretmenlerine takdim etti.
Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutluyor ve bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız.