YENİ DÖNEME HAZIRLIK KURSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR!

Kalem Vakfı Okullarında yeni döneme (2019-2020) hazırlık maksatlı “Yaz Kursları”, 19 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başladı.

Özel Çamlıca KALEM Ortaokulu 8. sınıf ve KALEM VAKFI Özel Çamlıca Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerimiz için, okul yönetimiz tarafından dikkatle hazırlanan ve ihtisas sahibi tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından yürütülecek olan YKS/LGS sınavlarına yönelik hazırlık kurslarına katılan öğrencilerimiz, açılış günü, hem coşkulu hem de heyecanlı idiler.

Yaklaşık 1,5 aylık bir aradan sonra tekrar birbirlerine kavuşan öğrencilerimiz, sabah yapılan tanıtım toplantısının hemen ardından, önce kısa bir süre hasret giderdiler, daha sonra da hızlı bir şekilde derslerine başladılar.

Aynı zamanda, KALEM Ortaokulu ara sınıflarına yeni katılan 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri ile Özel Çamlıca KALEM İLKOKULU 3 ve 4. sınıf öğrencileri için hazırlanan “Lisan Destek” kursları da başlamış olup bütün hızıyla devam etmektedir. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize yeni dönem eğitim-öğretim yılı faaliyetlerinde başarılar diler, kurslarımızın hayırlı ve verimli olmasınız temenni ederiz.

lise3.jpeg
 ort2.jpeg ort3.jpeg