KALEM VAKFI OKULLARI Kurucu-Eğitim Danışmanı Osman SEZGİN Hoca'yı ziyaret eden ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Üsküdar Kaymakamımız, KALEM kütüphanesine teslim edilmek üzere, kendisine, 15 Temmuz şehitlerimizden, Foto Muhabiri ve Gazeteci Mustafa CAMBAZ'ın fotoğraf arşivinden derlenerek hazırlanmış ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından basılmış olan, ülkemizin dört bir yanındaki tarihî, coğrafî ve kültürel güzellikleri temsil muhteşem fotoğraflarla dolu, “Türkiye Ulu Camiileri” adlı kitabı hediye etti. Ayrıca, kurumumuz "Şeref Defteri"ni de doldurup imzalayan Murat Sefa DEMİRYÜREK, kalemini de kurumumuza hediye etti.

KALEM VAKFI OKULLARI'nın başarılarından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakamımız, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini de tebrik etti, kurumumuzun bugün olduğu gibi daha nice yıllar Üsküdar'ın, İstanbul'un ve Türk millî eğitiminin hizmetinde daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, okulumuzdan ayrıldı.

Bizler de, mütevazılığı, dinamizmi ve kapılarını sürekli halka açık tutan, her an halkla iç içe olan ve eğitime de büyük ilgi duyan, hizmet anlayışıyla Üsküdar'a yeni bir hava getiren değerli Kaymakamımıza, meslek hayatında ve çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyoruz.

KalemOkullari_DSC_0045.JPG