Basın Odası
Haberler - Duyurular

12. Ortaokullar Arası ve 1. İlkokullar Arası Kitap Dostları Arıyoruz Buluşması Sınavı Sonuçları

"12. Ortaokullar Arası Kitap Dostları Arıyoruz" ve "1. İlkokullar Arası Kitap Dostları Arıyoruz" kitap okuma buluşmamızın eleme sınavı sonuçları açıklandı!

KALEM VAKFI OKULLARI olarak düzenlemiş olduğumuz 12. Ortaokullar Arası ve 1. İlkokullar Arası Kitap Dostları Arıyoruz Buluşmasının sonuçları belli oldu. İstanbul genelindeki ortaokulların katılımıyla gerçekleşen ön eleme sınavını başarıyla tamamlayarak, ilk 10'a giren ortaokulların ve İlkokullar arası bireysel sınavda ilk 15'e giren öğrencilerin isimlerini yayımlıyoruz.

Ortaokullar arası eleme sınavında ilk üçe giren, Mediha Tansel Ortaokulu, Yamanevler Ortaokulu, Özel Çınar Ortaokulu ve Millî Eğitim Vakfı Ortaokulu final yarışmasında katılmaya hak kazanmıştır. İlkokullarda ise, Deniz Aslan, Metehan Özübek ve Zeynep İrem Tepecik isimli öğrencilerimiz ilk 3'e girerek ödül almaya hak kazanmışlardır.

Final Yarışması ve ödül töreni 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13.15'te Kalem Vakfı Okulları Çamlıca Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılacaktır.

Bu entelektüel ve kültürel etkinliğe katılan bütün öğrencilerimize, idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyor; finalde ter dökecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Final Yarışmasında ve akabinde ödül töreninde buluşmak dileğiyle…

12. Kitap Dostları Arıyoruz Buluşması (Ortaokul) Eleme Sınavı Sonuçları (İlk 10 Okul)

12. Kitap Dostları Arıyoruz Buluşması (Ortaokul) Eleme Sınavı Bireysel Sıralama (İlk 13 Öğrenci)

1. Kitap Dostları Arıyoruz Buluşması (İlkokul) Sınav Sonuçları (İlk 15 Öğrenci)

Cevap Anahtarları

Ortaokul Cevap Anahtarı

İlkokul Cevap Anahtarı

Açıklamalar:

• Ortaokul eleme sınavında iki okulumuzun aynı puanla üçüncülüğü paylaşması sebebiyle bu sene final yarışmasına 4 okul katılacaktır.
  • İlkokullarda birinci ve ikinci sırayı alan öğrencilerimiz eşit puana sahip olmalarına rağmen sınav kitapçığımızda da yer alan şartname gereğince yaşı küçük olan öğrenci birinci olmuştur.
  • Sonuç listeleri yayımlanırken, kurumumuzun hassasiyeti gereğince listenin sadece belirli bir kısmı yayımlanmıştır. Sınava katılan bütün öğrencilerimiz, sınav sonuç karnelerine, saat 28.05.2018 15.30'dan itibaren "SINAV GİRİŞ BELGELERİ"nde belirtilen bireysel adreslerini, internet tarayıcısının adres çubuğuna yazarak ulaşabilecekler.
  • Sınav sonuçlarına 29 Mayıs 2018 Salı günü saat 13.00'a kadar info@kalemvakfi.org.tr adresine e-posta ile ya da (0216) 316 90 41 numaralı telefona faks yoluyla yapılacak yazılı itirazlar, kurumumuzca dikkate alınacaktır.