"13. Ortaokullar ve İlkokullar Arası Kitap Dostları Arıyoruz" kitap okuma buluşmamızın derecelendirme sınavı sonuçları açıklandı!

KALEM VAKFI OKULLARI olarak düzenlemiş olduğumuz 13. Kitap Dostları Arıyoruz Buluşmasının sonuçları belli oldu. İstanbul genelindeki ortaokulların katılımıyla gerçekleşen ön derecelendirme sınavını başarıyla tamamlayarak, ilk 5’e giren ortaokulların, bireysel sınavlarda da ilkokulda ilk 15'e giren ve ortaokulda ilk 6’da yer alan öğrencilerin isimlerini yayımlıyoruz.

Ortaokullar arası derecelendirme sınavında ilk üçe giren, Çekmeköy Özel Çınar Ortaokulu (YILDIZLAR TAKIMI) (1), Üsküdar İmam Hatip Ortaokulu (FIRTINALAR TAKIMI) (2), Özel Çınar Ortaokulu (ÇINAR’IN YILDIZLARI) (3) final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bireysel olarak katılımda, ilkokullarda, Nehir ÇIRTLIK, Dilara GÜNEŞ ve Yağmur Naz SAĞTAN isimli öğrenciler; ortaokulda ise, Alihan KAYA, Ezel HACIOĞLU, Hanife Nur TATAR isimli öğrenciler ilk 3'e girerek ödül almaya hak kazanmışlardır.

Final Yarışması ve ödül töreni 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 14.00'de, Kalem Vakfı Okulları Çamlıca Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılacaktır.

Bu entelektüel ve kültürel etkinliğe katılan bütün öğrencilerimize, anne-babalara, idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyor; finalde ter dökecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Final Yarışmasında ve akabinde ödül töreninde buluşmak dileğiyle…

ORTAOKUL - TAKIM İLE KATILIM - DERECELENDİRME SINAVI SONUÇLARI

ORTAOKUL - BİREYSEL KATILIM - SONUÇLAR

İLKOKUL - BİREYSEL KATILIM - SONUÇLAR

BİREYSEL PUAN KARNELERİ:

• Sonuç listeleri yayımlanırken, kurumumuzun hassasiyeti gereğince listenin sadece belirli bir kısmı yayımlanmıştır. Sınava katılan bütün öğrencilerimiz, sınav sonuç karnelerine, "SINAV GİRİŞ BELGELERİ"nde belirtilen bireysel adreslerini, internet tarayıcısının adres çubuğuna yazarak ulaşabilecekler.